0%

O meni

Jelica Nikolić

Nutrikozmetik

mesto koje spaja nauku o nezi i lepotu kože

Kao stručnjak u oblasti kozmetologije svesna sam kompleksnosti kozmetičke industrije i tržišta. Isto, znam da se većina ljubitelja nege često nađe u dilemi prilikom odabira proizvoda za svoju kožu. Uz sve dostupno, pronalaženje rutine nege koja odgovara potrebama Vaše kože može biti dug put. Zato sam stvorila Nutrikozmetik, mesto koje spaja nauku o nezi i lepotu kože.

Nutrikozmetik čini čvrsto okupljena zajednica ljubitelja nege kože ali i onih koji traže rešenje za bubuljice, akne, proširene pore, hiperpigmentacije ili prve bore. Moja želja je da ovde obogatite svoje znanje o nezi kože, putem Nutriskin program, Savetovališta za negu kože, bloga i aktuelnih objava na društevnim mrežama. Moj cilj je da Vam pomognem u kreiranju rutine nege zasnovane na naučnim dokazima koja će transformisati Vašu kožu, bez obzira gde se nalazite na ovom putovanju. Svi moji saveti i preporuke su plod višegodišnjeg iskustva u uspešnom kreiranju personalizovanih rutina nege, naučnog usavršavanja i ličnog iskustva.

  • Uz svaku preporuku dobijate objašnjenje "zašto", jer mi je jedini cilj okrenuti Vas u smeru Vaše najbolje kože do sada.

Moja priča

Moja priča

Strast prema kozmetičkim proizvodima je nastala iz sopstvenih pokušaja i grešaka u nezi kože. Većinu svog života se borim sa nekim oblikom akni. Kako bih razumela svoju kožu i učinila je zdravom, lepom i negovanom, nakon završenih studija farmacije, upisala sam specijalističke studije iz kozmetologije. Tokom dvogodišnjeg usavršavanja, stekla sam znanje i veštine iz raznih oblasti - kozmetičkih sirovina, formulacija, fiziologije kože i dermatologije. Razumevanje kako koža funkcioniše i poštovanje njenog integriteta, daju mogućnost da svako od nas postane ekspert u nezi svoje kože.

Ono što je počelo kao potraga za rešavanjem nepravilnosti moje kože, postalo je misija da pomognem Vama da zajedno kreiramo Vašu rutinu nege i zajedno se radujemo rezultatima. Ako želite da negujete Vašu kožu usvajajući zdravorazumske, naučno povrđene principe, onda ste na pravom mestu!

Izvan Nutrikozmetik zajednice, slobodno vreme provodim sa svojom porodicom i prijateljima, trudeći se da iz svakog dana izvučem najviše. Radujem se svakom novom danu kao prilici za nove avanture i životne lekcije.